Dit is een impressie uiteraard!

Verdeling van het terrein

Iedere woning zal een eigen perceel krijgen, met daarbij een kleine eigen tuin. De tuinen lopen mooi over in het gemeenschappelijke buitengebied. Er komen geen hoge schuttingen of hoge hekwerken als erfafscheiding, maar er wordt slim gebruik gemaakt van planten, heesters en andere natuurlijke afscheidingen om privacy te creëren.

Moestuin en voedselbos

Er worden een gezamenlijk moestuin en voedselbos aangelegd volgens circulair ecologisch principes (zoals bijv. permacultuur). Deze moestuin en voedselbos voorzien in een deel van onze voedselvoorziening.

Een dierenweide en natuurlijke speeltuin

Als het oppervlakte van het perceel het toelaat, komt er op het terrein van Klein-GroenLand een kleine dierenweide. Daarnaast wordt een speeltuin gerealiseerd van zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zodat onze kinderen en hun vriendjes er heerlijk kunnen spelen. 

Autoluw terrein

Er komt een centrale parkeerplaats aan de rand van het terrein. Zo kunnen kinderen vrijuit spelen zonder op auto’s te hoeven letten, hebben wij geen uitzicht op het rijdend blik en is iedereen uit de damp van brandstoffen. Er zullen gedeelde creatieve hulpmiddelen zijn om bijvoorbeeld boodschappen van de auto naar de huisjes te brengen en waar nodig helpen bewoners elkaar.

Er komt een laadpunt voor onze elektrische auto’s en voor elektrische fietsen van bezoekers.