Het vinden van de juiste locatie voor ons ecodorp staat uiteraard hoog ons lijstje, want zonder locatie geen ecodorp. We zijn hierover met de gemeente in gesprek en gebruiken ook ons eigen netwerk om zoveel mogelijk opties te hebben. Heb je een tip, laat het dan vooral weten!

Om gebruik te maken van de Wet van de aantrekkingskracht, hebben we een ‘bestelling’ geformuleerd. We hebben onze ideale locatie beschreven en deze het Universum ingestuurd.

Bestelling LOCATIE:

“Wij, van Klein-GroenLand, hebben een práchtige locatie voor het realiseren van ons ecodorp. De kavel ligt aan de rand van een natuurgebied en aan de rand van een dorp in een van de gemeentes Noordenveld, Tynaarloo, Hunze en Aa. Het perceel ligt aan een autoluwe weg en een fietspad en via een semiverharde weg rijden we naar ons landje. De kavel is bouwklaar, en precies zo groot dat we met gemak alle gewenste invulling erop kunnen uitvoeren en heeft een gunstige m2 prijs, zodat we het met gemak kunnen betalen. Het perceel bevat een sterke, oude boom en het is liefst ook omzoomd met bomen en struiken. Eventueel bevat het perceel al een boerderij die we kunnen gebruiken. Onder de grond zit drinkbaar water waaruit we mogen putten, en goede aardstralen en energie. Bovendien is de aarde van het perceel schoon en gezond. Onze kavel ligt dus nabij een dorp waar ruimdenkende en gezellige mensen wonen, waar we het goed mee kunnen vinden. Dit aangrenzende dorp bevat ook een aantal praktische en sociale gezellige voorzieningen (zoals bijv een echt gezellig kroegje en een biologische supermarkt). Een natuurlijk zwemwater ligt op ca 5 minuten loopafstand van ons perceel.”